fyrtiofem

röker upp alla mina halvor, det har ösregnat hela kvällen. sitter i en busskur och lyssnar på the middle east. mina kängor är halvknutna och bänken är lös; vickar så fort man rör sig. har ångest och vill hem till mitt mörka trygga tomma hus. kommerbussensnart kommerbussensnart kommerbussensnart

fyrtiofyra

spelar in chans och you are the moon, målar en man i olja med jordiga färger, lagar mina sockor för trehundrasjuttiofjärde gången, dricker en kopp te, röker några cigaretter. sedan står du utanför min dörr. halv fem och det har börjat ljusna.

fyrtiotre

går nerför järnvägsavenyn, har just träffat a, en länge saknad vän. pratat om hennes vistelse i london och vår längtan efter berlin, barcelona, storstadsdoften. jag lyssnar på smiths, byter till du och jag döden, är redo att kväva denna höstdöda stad. är redo att kasta mig ut i världen, vintern, vämjelsen.

fyrtiotvå

äter philidelphiaostmacka och ibumetin, funderar över vassa ögonbryn och rubinrött vin.

fyrtioen

idag är jag smärtsamt rastlös av saknad och vill bara springa det snabbaste jag kan till n och s. ikväll ska vi äta sparris och fetaost och lyssna på belle and sebastian och jag är bara så himla trött.

fyrtio

du kryper ihop mot mig, andningen mot halsen och benen ihopslingrade. så fort mina fingertoppar nuddar ditt hår sluter du ögonen och blir blickstilla. värme går som ett rus genom mig och din mungipa söker sig till mina läppar eller kanske tvärtom.

trettionio

s kommer hit och vi kramas hårt hårt. hon har ont i knäna och påminner om någon. tar på oss ylletröjor och går ner till sjön i regnet. hon berättar om en pojke som kommit från kalmar för att hälsa på, röker röda marlboro. när vi kommer tillbaka tar jag på mig myslinnet och vi micrar dagsfärsk körsbärssylt och äter till vaniljglass.

trettiosju

soldis soldis soldis och på klippan blåser håret överöverallt och jag läser ut tre böcker längtar hem längtar till måndag längtar till onsdag längtar till torsdag
inatt ska det åska och jag ska ligga vaken och blunda och lyssna och önska att någon annan tyngde ner madrassen bredvid mig faktiskt fastän jag inte är rädd för åska faktiskt inte alls överhuvudtaget skulle det vara fint med fingrar mellan mina jo ja längtartillonsdag

RSS 2.0