trettio

en död kärlek i lund. en svävande sprakande sprattlande barnslig romans här. en sjudande längtan i jönköping. jag sitter i taxibuss till flygplats och i magen känns att det jag kommer sakna mest av mallorca är bergen. brottas med allt jag tänker och allt jag känner, verkar det som. men trivs. trivs själv. själv och med jane eyre.

tjugonio

dricker entimmeskaffe på morgonen med mig själv. i tanken tummar på dessa saker: har ett facebookmeddelande från kärleken att svara på. men det är vänligt och det är inte jag. ikväll göra batik med klassen inatt sova hos lillspanet. subscribade till en spellista anno 2010 av idioten. hm.

tjugoåtta

igår skogshångel med lillspanet. sen ambivalens.

tjugosju

läser om hugo rask och ester nilsson och undrar hur mycket det var så med kärleken, den i lund. ibland mer än jag trodde ibland mindre (bara det faktum att de flesta inlägg om honom här ligger under kategorin hjärtebekymmer kanske ger en en ledtråd. å andra sidan låg jag ju med hans bästa vän.)

tjugosex

jag frågar om han vill följa med mig hem och han svarar, en annan gång. jag drar mig tillbaka lite och pratar med de andra. han lägger sin hand på mitt knä under bordet. 

tjugofem

en hisstur ner från lägenheten med lillspanet. vi ser på varann med illa tillbakahållen längtan. jag tar ett steg fram och lägger pannan mot hans bröstkorg. han lägger en hand på min axel. hissen stannar och vi går ut till alla andra som väntar och alla låtsas som ingenting.

tjugofyra

han ligger med nån & jag väntar på att vi ska skypea

tjugotre

kan bara tänka på när vi gick hem till mig en het torsdagsförmiddag och höll varandra i hand hela vägen

tjugotvå

blåmärke på ländryggen sugmärke på halsen & matchar inte med en enda jävel på tinder

tjugoett

trivia om gammelspanet: han älskar lsd & processen av kafka. när vi gosade höll han andan för att "höra ljud". han är eventuellt mytoman. han verkar väldigt snäll. och jag promenerade i en och en halv timme för att komma iväg från honom. och nu sitter jag här i soffan och väntar på att kärleken ska svara på facebookchatten. som vanligt

tjugo

jag låg med gammelspanet och jag känner att det finns nåt så fint i två nakna människor i en säng. gammal spaning

nitton

bästa vännen är med honom & inte jag. i duschen hetvatten & rödvin. ärret under knät, blåmärket bredvid, tåringen, hallonrött nagellack. ensamen/klasspanet är tjugonio!/potatismos & sex and the city & berger gör slut på en post-it & jag chattar med abbe från jönköping & allt är flippat och samtidigt så jävla händelselöst & tråkigt

RSS 2.0