fyrtio

köper vans. haffar skejtare. äter "middag" dvs en och en halv rödbeta ett stekt ägg en sharonfrukt två rostade mackor. "packar" dvs dricka kaffe & ha photoboothsession. lillspanet smsar "jag saknar dig som fan". framkallar foton. är glad. är förvirrad. glömmer bort att duscha. har inte hängt med någon på två dagar. är sällskapssjuk. har på mig gul dunjacka. tänker på kärleken. allt känns ok. har en röd fläck i ögat. 

trettionio

och resten av dagen som var morgonsex, tomatsoppa svartvinbärsjuice vaniljte till frukost, gosa hångla busa ligga duscha, gå på myrorna, bli bjuden på sushi, äta den i solen på en bänk på stationen, han höll mig i handen och var så jävla gullig. och en annan.

trettioåtta

blundar och han luktar gott och hans hår är mjukt och jag kisar lite och ser hans nacke, kysser den, ser skogen bakom, glittret i ögonfransarna från brandgula solen, han håller om min midja, hans händer är varma som alltid, och jag har armarna om hans hals

trettiosju

jag stryker mina fingrar mot hans nästipp och han blundar och sänker huvudet, rynkar pannan. har nog aldrig varit bra på att läsa människor men i varje veck & vrå av hans ansikte är skrivet allt han vill göra och inte gör. blodet kokar och jag hoppas han ska göra allt imorrn.

trettiosex

jag tänker att jag är orolig att jag gillar lillspanet för mycket. han skriver att han är orolig att han gillar mig för mycket. imorrn kommer han hit. vi bestämmer att vi inte ska gosa. idag när vi skulle säga hejdå i en dörröppning var allt så utdraget att jag blev generad. två blickar som sög fast i varandra och kött som var girigt och allt så tydligt att det lika gärna kunde varit uttalat. han andades in mig som vanligt. jag tänkte på hans överarm.

trettiofem

cph var museum, tuborg, jazzbar, hångla med lillspanet i trappuppgången, second hand, whiskey, sushi, spice girls-klubb, superlikes, helsvart, hotellfrukost. och så en bussresa hem som var lillspanets hand på mitt lår & uppgivenhetsspellistan

trettiofyra

igår munnen smakade hångel & bakfylla

trettiotre

han är så blek och mörk under ögonen. detta är min blekaste höst, säger han. han säger att livet just nu är sex av tio. i efterhand undrar jag om det är för att hans eventuella kärlek nyligen rest. jag är så avslappnad och skämtar, han skrattar åt mina skämt. jag har en glimt, det är jag säker på. trots en bakfylla. han följer mig hem och går så nära inpå, så att överarmarna hela tiden snuddar varandra. jag har händerna i kappfickorna. tänker ingenting på att ta på honom. inte förrän jag klappar honom en gång på ena skuldran. då blir jag självmedveten.

trettiotvå

fjärde oktober, tåget hem från lund:
solstrålar silas genom moln & glittrar ystert i en sjö. & sentimentaliteten är påtaglig & bakfyllan lite & därför slår det an något extra i bröstkorgen.
första gången i lund & jag hittar till sara, domkyrkan, coop, systemet, ariman, humana, patisseriet. inte till det fiket med så fin bakgård där vi satt.
kommer nog aldrig glömma den första anblicken av honom där han satt skräddare på en stenbänk framför kyrkan, med permanentad lugg & lila under ögonen. "du ser frisk ut" sa han.
nu vilar eftermiddagssolen sitt gyllene sken mot min kind. det värker i bröstet men det ska bli skönt att komma hem.

trettioett

första oktober, tåget till lund:
1) en man som ser ut som kapitalistjävel i animeserie
2) frendo finns i sverige. vad är det ens?
3) yung lean igen.
4) zara larsson i kupé.
5) matt corby låter som en jazzmusiker men är inte det.
6) korka igen hjärtat.
7) röda löv sen en vecka eller två.
8) lund om två timmar.
[teckningar av en halv tall, en korp, en klase lönnlöv samt två händer som kupar en fågel]

RSS 2.0