femtiofem

jag köper hudvård för tusentals kronor och en läderkeps. går hem från jobbet pga febrig. gör mindfulnessövningar på bussen hem och ett barn skriker och skriker. känner mig frånvarande och rastlös och stressad och orolig. lyssnar på psycho med post malone och man med fricky och landslide med kirin j callinan. tar ett kort bubbelbad. går och handlar orimligt mycket frukt & grönsaker, på hemköp vill gråta. dricker nyponsoppa på is. frågar han daniel om han vill komma hit, han jobbar på sin portfolio. frågar jazzarn om han vill komma hit, han dricker vin med någon dansk musiker. den halvlockige har jag ingen lust att träffa. har inte ro till något när jag är själv.

femtiofyra

träffar jazzaren som varit borta i en månad. han håller om mig länge i hallen. vi lägger oss i sängen och han säger att han har saknat mig. att han haft på sig min rallytröja nästan varje dag han varit hemma. vi köper äcklig fryspizza på direkten klockan ett på natten och äter i sängen. jag berättar om min gräspsykos i helgen. han får mig att komma och han kommer i mig och det rinner mens och sperma överallt. han håller om mig länge i duschen. vi är vakna till halv sex på morgonen, aldrig ordentliga mål eller ordentlig sömn. några timmar sover jag i alla fall i hans famn, han drar sig och får ta en taxi till repet. jag står naken i dagsljuset i ytterdörren och vinkar av honom, två gånger vänder han sig om.

femtiotre

utomhus håller han alltid i mig, han daniel, i handen eller armen eller runt axlarna, släpper han ett tag tar han ett nytt med detsamma. så pocherar han ägg och lagar crepes och kokar kaffe och masserar mina händer. och sover alltid på mitt bröst, trots att han blir alldeles för varm och svettas ner oss båda. och när vi går sida vid sida tittar han alltid på mig när jag pratar, aldrig ser han bara rakt fram och lyssnar. han rör sig hastigt och ryckigt som alexander och under naveln har han jättemjukt hår.


RSS 2.0