sextiosju

tar till det mest klassiska grepp jag känner till: gråten över morgonkaffet.
måste snarare vara romantik än klassicism i och för sig

sextiosex

i solskenet börjar hjärtat värka igen. köper film av lennart på bergsgatan. han säger, ta väl hand om dig där ute i världen. jag skriver till pingiskillen att vi kanske kan dricka kaffe innan jag far till wien imorgon bitti. ångrar mig, han känner ju den jag är hjärtekrossad över. ser på rynkorna i min panna. ser på dammet på golvet, packar inte resväskan. tänker på igår när han sa han skulle gå, jag frågade, vill du det? efter en tveksam paus sa han ja. jag fick gåshud över hela armarna. han såg.

sextiofem

inser jag kan lägga till låtar i min spellista till honom. det kanske kommer en förändring, kent
"det finns hopp om en förändring
men det tar den tid det tar
en ny start, jag tänker nya tankar"
och departure, baths
"feels like i cannot kiss you hard enough,
not even if i bore right through you"
inser att han lagt till nya låtar i min lista. den ena är nån vanlig. den andra heter "face down in the gutter of your love"

sextiofyra

jag gråter och han gråter. sen säger han han ska gå, jag gråter så mycket att jag nästan svimmar. han går. jag hukar framför toan och spyr nästan. lägger mig i sängen. människor passerar förbi fönstret och varje gång tror jag att det är han. det är det inte. till slut öppnar jag fönstret för att kunna se vem som gör förbi. ligger och stirrar ut. plötsligt kommer en doft av cigarettrök och hans parfym. står han utanför och velar? jag går fram och sticker ut huvudet, tittar åt höger, sen vänster, sen höger igen. det är ingen där.

sextiotre

ont i magen en halv helg, ännu nu, måndag. i lördags mötte den heta på hatten när jag var på väg hem med han daniel. som en repris på födelsen av min och oscars relation - när han satt i fönstret och rökte cigg och såg mig gå hem med jazzgitarristen, sen blev vi monogama men det var för evigt lite skevt samt mot min vilja. jag bär den hetas halsband och vädjar till honom att träffa mig. lyssnar på a crow looked at me när jag diskar och fulgråter så. ironiskt nog på stranden med han daniel igår och han introducerade mig för sina bästa vänner och sin bror. förut var det allt jag ville och nu smsade jag den heta att jag saknar honom över han daniels axel.

RSS 2.0