femtiosju

mitt liv den senaste veckan:
går upp med eller utan oscar
äter fruktkuse med julost, dricker svartvinbärsjuice, kaffe, äter ägg & grapefrukt
åker till skolan, vill va ifred, är inte det
målar hela dagen, oftast går det bra, ibland dåligt. dricker kaffe. sitter i min soffa.
ibland kommer oscar förbi och ger mig en puss eller en toastmacka
målar mer, blir trött
går till oscar som ger mig någon sorts mat
åker hem och äter chips

femtiosex

pms å det innebär chips och 70% cocoa sea salt pecan-choklad som oscar köpt till mig, sista modern family, bråkar med lillspanet och gammelspanet, lyssnar på bright eyes, grinar till förintelseminnesdagskonsert i skolan, vill bara ligga i sängen hela dagen å tjura.

femtiofem

saker jag gjort denna helg: hånglat med oscar. ätit blodapelsin i duschen och saffransmannapudding framför gentlemen. fått besök klockan två på natten av tinderlucas. vi drack whiskey och rökte på piskbalkongen. sen låg vi. han var hårdhänt och en oerhört märklig person. klockan halv sju somnade vi.

femtiofyra

ur glaskopp dricker jag te och tesump. läser här vad jag gjorde för fem år sen. det gör mig fnissigt glad. jävla lilltoka. skriver på en lista på grejer jag ska göra i vår när jag har min fabulösa ensamtid:
 

*baka bröd kanske valnöt
*BRODERA!!!!!!!!!
*diy-a!!!!!!!!
*färga braller
*äta mannagrynsgröt
*läsa murakami!!!!!
*läsa the secret history
*köpa ett genomskinligt paraply igen?
*läsa bmw för inspiration


femtiotre

(det börjar med chevré och strindberg)

femtiotvå

och utan att jag själv lade märke till det formades en tanke i mitt huvud. att återuppfinna mig själv. nytt år. så fånigt.
 
men om ett nyår ger en tillräcklig paus att hinna tänka efter är det ju inte så dumt. under 2015 tänkte jag väldigt mycket på växter och väldigt mycket på snubbar. och så drack jag åbro 7,3. denna vår ska jag göra ett ärligt försök att lägga ner att jaga efter karlar och grabbar. jag ska banne mig bli konstnär. och jag ska läsa böcker och äta god mat och vara hemma själv. på egen hand fylla tomrumen inuti snarare än låta manlig bekräftelse och materiell lycka göra det.

RSS 2.0