etthundratio

går upp åtta, kisar med ögonen. traskar ner i mjuka kläder och gör toast, banan- och blåbärssmoothie och sjunker ner i soffan framför stolthet och fördom med s (som är duktig och har tänt en brasa).

etthundranio

hittade en bild där det stod "i knew who i was this morning but i've changed a few times since then" och det var bara så barnsligt och tonårigt och sant att det blev fint, och ibland bara älskar jag att jag är precis lika liten som jag ser ut. för övrigt gjorde jag kikärtsbiffar idag och det älskar jag också.

etthundraåtta

sockor och den mjuka klänningen med fåglar på, väldigt röda ögon och en fläta. att allt ska vara så himla svårt och att rita en man med lång svart kappa i japanskt bläck, att lyssna på baths och få inspirationsexplosion i bilen hem genom ösregnet och att alltid bära ett armband för att man inte kan släppa taget -

etthundrasju

ut ur min moleskine föll ett svartvitt foto av en tunnelbaneperrong och duvor. jag höll andan

etthundrasex

somnar till múm och drömmer om cigaretter och snöstormar.

etthundrafem

har två sorters jättemörk choklad och gråter i soffan och kan inte äta upp omeletten för att det där gör mig så illamående.

etthundratre

jag blir sjuk ungefär tre gånger per år. det är underbart vilken bra timing förkylningarna alltid lyckas ha. förra året missade jag placebo på grund av dödsfebern. nu är jag sjuk... nu. snorar, nyser och är blek. fast det är nästan lite mysigt. åtminstone när man måste dricka fyra koppar te varje dag i skolan.

etthundratvå

drömmer mardrömmar varje natt. om jultomtar som mördar småbarn och att vara instängd i en mörk stuga och bli skjuten två gånger i benet och att bli mordhotad av lillebror.

etthundraett

ska kura ihop mig till en boll i hörnet av sängen, i en av myströjorna från alexander. öppna fönstret, andas frisk luft, läsa en bok, tömma huvudet. mm. i wish.

etthundra

idag äter jag godis och tomatsoppa och ignorerar högen utav kläder och läxböcker på golvet, jag läser under täcket och fryser om fötterna, gör en blandcd vid namn hum (shuffle, swim) och har väldigt ont i magen. och lite i hjärtat. hmmmmm allt snurrar.

nittionio

ibland saknar jag punklivet. att klä mig i helsvart och bara lyssna på the knife och goldmund och de trasiga trogna svarta kängorna och nagellacket. s och jag alltid i stan; på myrorna, kretsboden, röda korset, trappuppgången, espresso house (äckliga dyra espresso house bara för att vi känner det så väl och det är vårt) alltid någon annanstans mentalt men nästan tillsammans och åh.

nittioåtta

stuvade makaroner och sojaköttbullar och engelskaboken som är så dålig att den blir mysig och äppelte och fem bullar för trettio kronor med sara i en soffa på myrorna.

RSS 2.0